Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

04 April 2012

Alhamdulillah... Selesai Sudah Majlis......


Assalamualaikum...

fuhhhh... akhirnya dapat jugak aku duduk (ada la dalam 5 minit aku duduk.. pastu teros bukak blog kan.. hahahaha) setelah beberapa jam, actually dari pagi tadi aku asyik berjalan kulukilir sebab nak siapkan kerja2 akhir dalam majlis hari ni, majlis kesyukuran ofis aku.. eh tipu, dapat duduk sekejap masa baca yassin tadi.. hiksss....

penat sangat dah ni, tapi hati aku dah lega sangat2.. selesai 1 aktiviti, lagi 1 aktiviti bulan 6 nanti, nak anjurkan ceramah pulak... boleh la buat preparation awal2.. hehehe... selain tu, nanti kena bantu jugak bila kelab nak buat family day.. rasa2 nya bulan depan... ah, xpe, janji sekarang aku dah tak payah pikir apa2 lagi.. huhu...

ni tengok tepon, kat maxis ada 1 miskol, 1 mesej.. kat digi ada 2 miskol.. hahaha.... sory ler mak, kengkawan.. arini aku memang tak sempat nak pegang handphone.. kang aku pegang takut cicir mana2 pulak...

untuk majlis hari ni, aku boleh katakan.... hmm..... okla! tapi ada jugak yang aku xbape puas hati... haisshh.... geram pun ada jugak... tapi malas nak cerita pasal orang2 ofis.. kang takut ada pulak orang ofis aku yang bukak blog aku kang... hahaha... tapi aku nak tekankan 1 benda ni je... orang lelaki ni, kalau part makan muka tu ada je manjang.. tapi bila bab menolong.............. huh!  

aku kesian betol dengan member PA sorang ni, dia dah la pregnant.. ko bayang la dia pergi tolak troli dengan ada 3 kotak besar berisi makanan.. pastu adalah sorang mamat ni, member ni dah tolak 2 3 kali gak la lalu depan meja dia, tapi dia buat tak tau je.. lepas tu siap cakap, eh... tinggal ni je nak tolak, baru ingat nak tolong.... (rasa nak kasi pelempang sebijik kat molot dia tu) tapi tak tolong pon!

aku memang dah baran dari semalam lagi.. tapi aku cool.. relax dulu... mana yang aku boleh buat, aku buat... pastu pagi tadi pulak............ ah, malas la nak cerita.. buat saket hati je... nasib baik la ada sorang.. ye sorang ok.. sorang! ada sorang pegawai ni, dia baik hati tolong aku.... angkat tikar, bentang tikar, pas abes majlis dia gulung, dia angkat masuk stor.. memang dia je la yang rajin menolong.. lelaki yang lain tu, macam hampeh!

upppsss... ada yang terasa hati ke dengan statement aku ni nanti??? xpe, tabahkan je la hati tu ye.. xyah nak sentap2 dengan aku... sebab kalau sentap pun, ada aku kesah???



1 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

hehe..mak pun xkesah...dasar lelaki...huhu..cian la ibu mengandung...moga2 anak die t xlah penyegan cm dak3 laki tu..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."