Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

07 Mac 2012

Memori Bahagia

Dah lama tak dengar lagu ni kan.. aritu ada gak try nyanyi masa karox dengan wana kat alamanda... tapi starting je aku ternganga... camane ek melodi lagu ni? hahaha.. nak nyanyi, tapi tak ingat... hahaha... tapi2, aku sangat suka lagu ni... sesapa yang ada lagu ni, yok la dengar dan nyanyi sama2 dengan aku.. hehehe...

Memori Bahagia

Sayup ku terdengar suaramu
Memanggil ku sedar dari lena
Mimpi yang terindah bersamamu
Umpama tiada ungkapan perpisahan

Mungkin harapan yang telah terbina
Seakan pudar warnanya
Saat sekian lamanya
Bila kau ucapkan air mata ini membasahi pipi

Mampukah ku alun kesemua tawamu
Menjadi melodi menemani diriku
Dapatkah kita memahami jalinan suci
Apakah ertinya kasih sayang ini

Berikanlah masa untuk difikirkan
Apa yang terbaik
Bagi meneruskan percintaan ini
Yang terpendam dijiwa

Dikaulah kejora
Yang menerangi hatiku kala sepi
Termenungku sendiri
Maafkanlah sekiranya
Kesilapanku yang dulu menyentuh kalbumu

Kenangkanlah memori bahagia
Kau dan aku seiring berpimpim tangan
Mengukir senyuman saling merasa
Kau merindu bila bertemu


Berikanlah masa untuk difikirkan
Apa yang terbaik
Bagi meneruskan percintaan ini
Yang terpendam di jiwa

Dikau lah kejora
Yang menerangi hatiku kala sepi
Termenungku sendiri
Maafkanlah sekiranya
Kesilapanku yang dulu menyentuh kalbumu


4 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

alamak, aku terus tak dapat tangkap lagu ni..huhu..aku ingatkan lagu memori bahagia tu lagu shila amzah tu
"di sini jua, memori tercipta, walau seketika terjalin kasih kita.."huhu

LiaNa YuSoF berkata...

xpe2.. sila cuba ingat kembali.. hahahaha....

Cik Fara berkata...

ni lagu sape?lagu sahri ke???wakakaka..men hentam je aku

LiaNa YuSoF berkata...

ya betol.. sahri.. aku pon lupe lak nk letak nama org kmpg aku ni.. hahaha...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."