Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

25 Mei 2011

Hmm... maKan je La....

Assalamualaikum...
haaa... semangat ni...
hehe....

pagi2 da bukak blog... hik3..

sebab, pagi2 aku da sikit hangen..
dah bape hari ni, aku tak masak dan bawak bekal ke ofis,
jadi nya, nak tak nak, kena la beli..
tak kan nak berlapar sepanjang hari pulak kan...
(pernah ke? hehe)

pergi Madah, alamak, ramai pulak....
takpe la.. pergi sebelah la pulak..
lagi pon dah 3 bulan gitu kot, aku tak gi kafe sebelah...
bunga2 je hati, jalan sorang2 gi sebelah..

sampai2 tengok, banyak nya makanan...
tup2 mata aku nampak tomyam..
hehe... ambik la, wat lunch nanti...
pastu dok bpikir, nak makan ape ni?

last2 aku ambik la nasi goreng dengan hati ayam..
eh2, ada kuehteow la... macam sedap,
jadi nya aku ambik la sikit, dalam 2 sudu gitu,
konon2 nak rasa la....

air pulak... hmm... tetiba tekak nak minum air sejuk plak pepagi yang mulia ni....
jadi nya seperti biasa, air kegemaran aku, nescafe jadi pilihan..
da sudah, pergi la bayar...
aku tengok je akak tu tekan2 kalkulator,
aku bukan nampak sangat pon...
sekali akak tu cakap..
RM9.30

Umang ai.. den boli chicken chop ko?
xdo raso ea.... den boli nasi goreng USA ko?
pon xdo raso ea...

huhu...
xpola... pasni kono rajin balik masak ni...

aku bukan berkira sangat pasal makan ni..
tapi kalau sedap xpe....
ni, aku tengah makan la ni....
aku rasa adik aku masak lagi sedap...
huhu...

xpela.. nak wat macam mana...
sekarang ni semua nya dah mahal...
jadi, makan je la........

3 ulasan:

aBoi berkata...

aku pun penah kena.. makan nasi lemak, ayam, air kene rm10. nasib tak tecekik..

Cik TTK berkata...

nak jual mahal tu tak kesah, tapi make sure lah memang betul-betul-betul sedap! baru lah orang tak keji..makin datang lagi ade..

LiaNa YuSoF berkata...

dayah : nsib bek dlm beg duit ado lebih rm10.. kalau x, kak... kono cuci pinggan k? haha...

yan : mmg xsedap langsung.. nak dtg lagi? memang TAK la... huhu.. menci!

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."