Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

13 Disember 2010

BiLa saYa...........

bila saya bukak blog,
mesti saya akan intai blog2 kengkawan....
wajib la...
yang comel ada, yang ceria2 slalu pon ada....
yang pandai bab2 fotografi pon...
dak2 umah.... yg ni.. dan yg ni....
(tu pon kalau diorg update blog... hehehe....)
yg..... 'awak ni kelakar la....' pon ada...
hahahaha..
(saje nk promote..hik3)

pastu, bila saya bosan,
blog2 ni la yg saya akan jadikan bahan bacaan...
inchek abg sorg ni... yg sgt pemes skrg... hehehe...
pastu, bila saya rasa agk tension dan sdih,
blog akak sorg ni pasti akan diterjah.. (kompem akan tersenyum pas baca entry di blog beliau)
dah kuh kah kuh kah gelak sbb baca entry kelakau beliau,
bukak pulak blog kreatif ni...
hehehe... pstu sengih2 la saya dpn pc sorg2....

slain itu, (cewah2)
bila saya rajin,
blog comey ni pon saya akan bukak..
blogger ni update je, exited nk baca...
hehehe...(sbb bab kawin, suke la...)

pstu, bila saya terasa insaf,
sbb badan tanpa segan silu nye makin menebal,
saya akan bukak blog ni pulak..
konon insafla.. tapi hareemm...
xpenah pon buat dan ikot..
nk cite, blog ni byk petua2 kesihatan...
cuma saya belum ada nawaitu agknye...
hehehehe....

skrg ni je, tertunggu2 inchek sorg ni,
mengupdate blog beliau...
sgt lama dan rasanya sudah tebal sawang di blog beliau..
hehehe..(jgn marah.. nnt nmpk tua...)

haaa...
bila saya senang (ayat timah.. hak3)
ok2, serius...
bila saya rasa byk duit nk beli tudung ka.. baju ka...
atau produk kesihatan ka...
slalu gak bukak blog ni.. ni.... dan blog ni.....
kt tudung selendang tu xpela..
tp tang baju tu, slalu gak la mkn ati..
siap berulam jantung lagi.. huhu... T_T
(sbb baju yg saya suka, xde saiz.. huh!!)

hmm.....
sbenar nye byk lg blog2 menarik
dan yg best2....
bila saya rajin, saya akan baca sberapa byk blog yg saya suka....
tp syg, asyik terlupa nk senarai hitam kt bloglist...

~ok, saya mengaku la.. bila saya xde keja, idea2 mcm ni la akan keluar.. atau senang citer, saya xde modal nk citer.... hehehehe....~

SILA JANGAN BOSAN DENGAN BLOG SAYA YE....

4 ulasan:

wanna @anak pak ndak bun berkata...

hehehe...yang tq..hehehe..ai ketegori comel ke?? bukan ke i nie ketegori montel..hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

yg montel tu aku... hahaha....
bosan la.. SKT da siap, tp nk tunggu org len siap, hmm... (biasa la.. PA kn keja kumpul SKT pgawai2)

aBoi berkata...

pandai bab fotografi? ko biar betul lily? hehehe..

bagus2.. teruskan meriview blog orang lain.. senang sikit nak cari blog best2..

LiaNa YuSoF berkata...

haha.. a'ahla, ko kn pndai amek2 gmbr ni... aku tgok gmbo ko amek sume cntik2... kira ada bakat gak la dr aku ni.... hehehe...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."