Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

11 November 2010

haRi iNi aKu...........................

hmm...
hari ni aku rasa agk....
kecewa...
rimas...
tp kesian......

huh...... (ngeluh sekejapan)
nak citer, rasa nye xelok..
bukak aib org je rasa nye....
tp tu la...
aku da mula rasa rimas....
nk di sound,
pangkat dia...... ibarat aku ni seekor semut je...
(wpon bdn mcm badak)

nk wat bodo,
pon xbole jgk... t kata nye aku da sombong,
da lupa diri.....

nk dilayan...
xterlayan kang.....
berair je telinga...

so, ape yg ptot aku buat..........

korg dgr je la keluhan aku ni..
wpon xphm pape......
mmg xle citer....

hmm.....

4 ulasan:

aBoi berkata...

kalau rimas cakap rimas.. terus terang.. dia bukan tau ko tak selesa. terus terang lebih baik. tak sakit kepala. tapi kena terang time mood dia baik. (mengikut kefahaman aku yang macam faham ni la...hehe)

sue. berkata...

erm....sabar jelarh yang mampu kite buat sayang..aku kat ofis ni pun same..

LiaNa YuSoF berkata...

hmm... kalau la org tu phm mksud rimas.. aku xrasa dia phm... aku da phm sgt prangai dia.. dia xkn pkir org len... dia pkir diri sendiri je... aku rimas, tp dlm masa yg sama nk kena jaga ati dia.... so, susah le jwb nye...

tu la sue... harap2 aku dpt la bsabar....

sue. berkata...

inshaallah na..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."