Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 Ogos 2009

SlaMat tiNgGaL pEnaNg....

31 Julai 2009
pagi2 lg aku da bgun....
yolah..nk blik daaa....

rasa berat nk tinggalkn penang...
wpon aku xde g memana pon..
tp rasa mcm best je...
xyah g ofis..
xyah ngadap muka si 'dia'...
xyah apa2 la...
kalu nk tau...ati aku ni tenang je dok sana....
setenang air dilaut la gitu...



aku siap msj timah ckp,
aku xblik....hehehe....
bkn men marah lg ayat dia....
ayat dia je la.... dia xde nk marah pon....
hik3..
sbb dia tau aku gurau...hehehe....



hokey...
pjalanan pulang ke Melaka..
nsib bek la diorg bg breakfast dulu sblum check out..
hehehe...
ckup beruntung btol...
mkn2 dulu...
pastu simpan beg jap kt luggage room....
nk g jln2 cari jeruk n cenderahati utk dibawa pulang...

dpt gak la splastik bsar jeruk...
mak oii..bkn men byk lagi aku beli...
utk family aku je da menimbun...
org yg pling suke mkn jeruk adalah kakak aku....
dia la yg sibuk soh aku beli....
pastu ada la beli utk si 'dia'...
kutuk2 juga....hehehe....dia ok sbnrnye...
aku je xselesa ble org cter pasal 'dia'...
so xle la salahkn aku sbb aku msuk2 je org da cter yg buruk2 psal 'dia'...



da mcm ape da aku dok heret beg ngn beg plastik jeruk..
hahaha...terasa mcm minah indon...
dr hotel, aku n naz nek teksi g jeti..
nk nek feri..
huda nk blik KL, so ktorg soh dia blik ngn Fatin...
ksian dia...dia xbrani blik sorg2...
aku ngn naz da biasa da....
~kn naz...kn....kn.....kn.....~



exaited gak la aku nk nek feri..
yelah..da la xpnah dtg penang...
nek feri dr tanjung ke sberang...
lg la xpnah...
rasa best sgt....
~ and sakai lagi jakun...hehe..~



dok bsantai jap ngn naz kt tepi koridor feri tu...


anak2 gadis tersenyum lebar....hahaha...


cntik gmbr naz ni...




ala...gmbr aku tinggi sgt la....
biasa la..org x pro yg amek....hehehe....


nape pelik bebenor muke aku tu??


laut di antara tanjung n sberang perai.....


begitu la cter nye....
aku smpai stesen bas kt Butterworth..
tros beli tiket bas blik Mlaka...
rm43 tau....sgt mahal....
pastu bas dtg sgt lambat...
ptotnye kol 11...tp dia dtg 11.30
hangin je aku...


plak tu ada sorg mamat ni...
dok tnye2 aku..
dia mamat kedah...
sgt la kelakar dia ni...
da kwin pon...
nk g jmpe wife dia kt mlake...

mula2 tgok gelagat dia mcm nk mgatal..
tp iman ku msih kuat..
hahahaha...
dok bcter la psal wife dia...
cter dlm kelambu pon dia gtau aku..
huhu...sgt xsenonoh ini mamat..
geli plak aku...
tp xlama mana pon...
dia pon tgok aku mcm malas nk layan dia..
yelah...aku ngntok...
dia dr seat dpn bole plak tukar seat dok blkg aku...
nk bbual punye psal..
aku pon mlayan je la....
siap ajak aku dok dpn,
kata nye lg best....
uuuiiiihhhh....
jgn wat hal..
aku mnolak ngn cara baik...
nsib bek dia ok..
pastu tgok aku da boring agak nye..
tros dia g blik seat dia....
hehehe...

smpai mlaka pon xsmpat say babai kt dia..
sbb wife dia da tggu kt MC....
hehehe...
tau tkot bini....


smpai umh dlm keadaan pnat dan bacin...
yelah....smpai kt kol 9mlm..
mndi pgi kol 6 lbih pagi...
xbacin ke tu???
hahaha....

hokey la...
smpai disini sje n3 saya....
nnt kte smbung lg dgn cter2 lain ye....
daaaa....

2 ulasan:

signals3_t5 berkata...

nice view...


Get More Details

nazliahnazeer berkata...

haha betul3. well kite mmg dh biase.;p
ui lame btl liana nk smpai mlaka tu.isk blh nges naz. dr pgi smpai ke mlm dlm bus.sabor jela ek.dgn mamat tu lg.hehe.cantik gambar naz liana amik.dgn gambar atas skali kt header tu pn naz suka.

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."