Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

30 Mac 2015

Aku Sudah Punya Abang Ipar






















ok, ni gambar2 masa akak aku kahwin 20-21 Mac yang lalu... dah seminggu baru nak tayang gambar.. aku sangat busy... takde masa... huhuhu.... (alasan)

boleh dikira berapa je gambar aku yang ada.... aku memang tak sempat nak bergambar, ambik gambar bagai semua... yang depa ni pon, bergambar tak panggil aku... cis2!!

so, happy jugak laa... dah dapat abang ipar... terasa kekok pulak bila ada orang lain dalam rumah.. lelaki pulak tu... inshaAllah, akan biasa kan diri... abang ipar pon tak lah sombong pon... cuma kurang bercakap, kena ada orang mulakan dulu... (tapi menyembang dengan mak kemain lagi ea..)

gambar yang last, bertudung merah tu la bakal makcik kami... sudi datang dari sabah.. hehehe.... (pon bergambar tak mengajak aku... cis2!!!)

masa nikah, aku ngan kakcik mekapkan along... tak berapa nampak sangat kan? almaklumla.. bidan terjun... sepatutnya kawan along yang mekapkan, sekali kawan dia tak dan nak datang awal.... so, berpeluh2 jugak laa aku... pengantin relax je, aku yang berpeluh... gila kooo.... aku bukan pernah mekap orang...

pada yang aku tak jemput, mohon jangan terasa.. majlis akak aku je... kalau majlis aku, inshaAllah aku jemput...

oklaaa.... daaaa...

Tiada ulasan:

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."