Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

10 September 2013

Tak Menarik Sebenarnya.. Tak Baca Pon Takpe..


Assalamualaikum....

rasa macam dah lama tak update blog... hmm... bukan sebab malas.. tapi takde cerita yang nak dikongsikan, melainkan cerita2 peribadi yang rasanya takperlu dihebohkan di sini.. hehehe.. serius takde benda nak share... ada tu ada laaa.. tapi tak dilampirkan dengan gambar, rasa entry jadi tak menarik...

oklah, walaupun tak menarik.. aku ceritakan jugaklah apa yang jadi masa malam birthday aku (nak cerita pulak!!) hahaha...

pada tanggal 28 Ogos tu, kami pakat nak pegi menjenguk serta beraya ke rumah leha... nak tengok baby samir.. seriously aku tak menjangkakan (wah... menjangkakan kooo..) yang budak2 ni.. eh salah! makcik2 ni dah berpakat... oh lupa... thanks kawan2.. sebab belikan kek birthday untuk aku... thanks wana... (ooohhh.. aku sangat terharu) dan thanks jugak kat buddy.. tiap2 tahun bagi kek SR walaupun 1 slice... hehehe.. buddy tau aku bukan penggemar kek... (kek korang bagi aritu ada lagi dalam peti sejuk aku tu haaa) tahun bila tah buddy bagi 1kg kek SR, makan hari jugak nak ngabes kan.. huhuhu..

dan, benda yang paling kelakar sekali, budak2 ni, eh, salah lagi.. makcik2 ni (wana & tina) baling tepung kat aku... depan pintu rumah... disaksikan pak aji laki si wana.. terasa diri balik ke umur 20 tahun.. hehehe.. nasib baik la dibaling tepung, kalau dicampur telor sekali, tak ke naya... wana & tina kata aku takbalas balik.. ko gila nak balas balik? 1 floor ni penuh tepung, kang sape nak bersihkan?? hahahahaha... jadi, aku diam dan pasrah laaa..

actually, tahun2 sebelum ni, birthday aku kalau tak bulan puasa, awal raya.. jadi aku selalu takde.. balik kampung.. dalam masa yang sama, mengelat laaa... hahaha... sebab aku sorang je tak kena prank lagi dengan makcik2 ni sejak kat poli.. tapi ni kira oklah.. baling tepung je.. yang lain2 tu kena prank terok2... hahaha.. (selamat aku..)

thanks jugak kat adik aku, kakcik.. belikan aku kasut harga rm69.90, dah less tinggal rm29.90.. hehehe.. suka2.. 2 pasang sekali aku sebat.. 1 adik aku bayar, 1 bayar sendiri laa.. (aku pakai kasut murah je)...

oklah, nak cerita tu je pon... tak menarik kan? phuuii.. hahahaha...



2 ulasan:

zal88 berkata...

Hehe. bestkn..:p

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

xinsaf2 dak2 ni..udah2 la tu mem'prank'kan org..hahahahaktuiii...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."