Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

14 Mac 2013

Tekanankah?


Assalamualaikum....

dah hari khamis... sekejap je.... minggu ni rasa penuh pulak aktiviti.. tak macam minggu lepas.. sabtu ahad aku dok rumah je.. sorang2.. maklang balik rumah dia.... ari sabtu je aku keluar, sebab nak ambik angin, lepastu terasa nak makan KFC... baru je nak lepak2 berangan sorang2 kat tepi tasik (dekat dengan Monumen Alaf Baru) sambil tengok cruise, tiba2 hujan pulak.. adehhhh.... xpe, ayuh bergegas ke Dengkil untuk beli KFC.. huhuhu... eh, ni apesal citer pasal minggu lepas pulak.. hehehe...

minggu ni, sabtu.. mak kata nak datang... nak hantar kuih kat rumah makngah katanya... aku pon tak ambik banyak dah kuih.. almaklumlah, takpandai meniaga.. hehehe.. kang ambik banyak2, xlaku pulak.... huhuhu.... tapi dalam ari yang sama, bahagian aku buat bowling tournaments pulak.. dah banyak kali ofis aku buat tournament, tapi mesti aku takdapat join.. sebab clash dengan aktiviti aku yang lain..

ari ahad pulak, sepatutnya pagi2 lagi aku nak teros pergi AU3, nak pergi kenduri bertunang kawan sekolah aku... tup2, dapat arahan kena pergi Women Purple Walk tu.... adehhhh... WAJIB pulak tu... hmmm.. saje je kan... kalau ikot tarikh sebenar 10hb tu, aku dah free dah.. sekali tunda 17hb... time aku dah ada program, time tu la ko nak buat kan.... huhuhu.... takpelah, aku pergi sekejap kot... kenduri kawan aku tu start 11.30 pagi katanya... purple walk tu habis dalam 10.30 pagi... oklah kot.. datang lambat sikit la kenduri tu...

ehh.. aku dah lari dari tajuk sebenar ni.... huhu.... lately ni, aku rasa hati aku tak tenang... lebih2 lagi bila nak pergi ofis.. rasa tak semangat.. rasa tak sedap hati.. macam2 rasa lah... tiba2 aku rasa macam ada orang taksuka kat aku... aku tak tau kenapa aku rasa macam ni.... hmmm... adakah aku sedang mengalami tekanan? macam2 perasaan yang datang sampai aku terpikir nak mohon pertukaran, kalau boleh keluar dari Putrajaya yang gah ni... huhuhu....

mungkin aku perlu pergi bercuti.... hmmm.... entahlah....


7 ulasan:

aBoi berkata...

nak pi bercuti nanti ajak aku..hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

hehehe... nak ikot skali ke? wahh.. best2... ramai2 lagi best.. boleh2.. tp kalau ko tau mana2 tmpat nk pegi, gtau la aku.. xyah jejauh smpai ke indon, china, thailand sana.. dalam negara pon xpe.. aku dah penat la hadap benda2 tak best.. nk jugak bercuti, hilangkan tension.. huhu..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

sabo la li..dlm dunia ni tak semua org suka kita jd ko jgn sedey2, bukan ko sorang je tw..yg penting kita bahagian dan membahagiakan..hehe..dh mcm prof Muhaya lak..haha

p la bercuti..cameron ke..bukit fraser ke..kt sane kt tenang, nyaman..(mcm lah aku pnh p..huhu)

Hustler berkata...

Hahahaha..... Sila keluar dari Putrajaya. Maksud aku tak perlu la pindah, Keluar. Wiken jek, keluar la sana sini. Gi jek memana asal bukan area sekitar. Ahjooo.. kluo pon dalam putrajaya gak. Mmg tak lari la. Tekanan je tgk jalan pergi balik tempat kerja. Hahahahaq.... *Hanya pendapat. Tapi aku dah buat. Berkesan.

LiaNa YuSoF berkata...

timah : betol la tu, yang penting bahagia dan membahagiakan.. tp sekarang aku tak bahagia.. -_-

mawi : hahaha.. betol ckp ko tu... ni g monumen, lalu dpn ofis jugak.. hahaha.. adehhh.. tah pape je aku.. In Shaa Allah.. t aku buat..

Hustler berkata...

Hahahahaha... Set time, bulan 4 awal bulan tuh aku nak nek Broga. Jom!

LiaNa YuSoF berkata...

ko gi ngan sape je? In Shaa Allah, boleh kot.. (cehh.. yeye je aku... hahahaha...)

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."