Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

16 Ogos 2012

Nak Ucap Selamat Hari Raya Jugak!



wish awal2 walaupun esok dan lusa masih lagi bekerja.. huhu...

30 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

Sayang kamu juga!!!hehe

Selamat Hari Raya gak li, Maaf Zahir Batin..semua orang pandai buat kad, akak jugak xpandai..huhu

yana dayana berkata...

lili, kad cantik...tmenung jauh ala2 diperantauan gitu..hik3

yana pun nak minta ampun maaf ye kalo ade salah & silap..tcuit hati ker... ape2 je la yg le dimaafkan.. bak kate najwa.. "kosong..kosong"

ghaye t dtg umah taw..syg lili rindu lili..

**tiemah..kangen bangat sama kamoo**

Hustler berkata...

Camat Ari Raya!! Nak wit raye!!?? Hahahaahah

aBoi berkata...

Cool ~

Selamat Hari raya ! hehe

LiaNa YuSoF berkata...

Timahhhhhh.... selamat hari raya... maaf segala2nya ye.. halal semua nya... ala, wat cincai2 jek kad nye.. hehe..
nak duit raya! hahahaha..

Yana : aah.. tu ala2 teringat kampung halaman la tu.. hahaha... nampak jugak mesej yg tersirat ea.. hehe.. selamat hari raya.. t jemput datang rumah.. rumah timah tau, i xwat open house taon ni.. xde org nk masak... hehe.. tp kalau ada yg sudi nk tolong masak, permintaan utk wat open house akan dipertimbangkan.. hehe..

Mawi : Selamat....... selamat hari raya.. hak3.. nak duit raya, datang durian tunggal ye, mintak kat mak ayah saye! hahahahaha..

Dayah : makasih.. selamat hari raya jugak! t kita g beraya sesama ea.. round2 1 melaka.. pastu main boling.. eh? hahahahaha...

Hustler berkata...

Hahahahaha.... yeke?? buleh ke mintak wit raya kat beliau2?? nih macam besh jek nih... wakakakaak

LiaNa YuSoF berkata...

boleh.. kalau xmalu la.. hahahaha...

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

monitor...kangen banget juga sama kamuuu...t buat open house ea, nk mai...hehe..

LiaNa YuSoF berkata...

nak ikot! nak ikot!
hahahaha..

Hustler berkata...

Hahahaha.. aku kan mmg selamber jek... wakakaka... nak mintak la... kihkihkih... ko ciap2 kan sampul yang santek2 tau?? lalalala

LiaNa YuSoF berkata...

yolah pokcik.. t aku bg sampul cantek tertarik da boom punye kt ko.. haha.. tp2, raya ke 4-6 aku xde, g kedah, kenduri wana..

Hustler berkata...

Hahahahaha..... yang ala2 sticker boom ada tak sampul raya?? macam menarik gak.. wakakakaka

owh.. ko gi eh?? kem salam je la eh? Aku kat kampung nenek aku kot masa tuh.. hahaha

zal88 berkata...

selamat ari raye li..mtk ampun,mtk maaf..0-0 eh..cantik ar kad..timah,ak pn xrti gak..

LiaNa YuSoF berkata...

manyakla ko nye sticker boom.. aku bg sampul free dari bank je.. hahaha..

Hustler berkata...

Eh?? ada lebih tak lia sampul wit raya?? bank mana?? haish... aku punyer sampul dah abis.. wkakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

tinggal 2 peket je.. org ofis bg.. bank islam nya.. cntik gak..

LiaNa YuSoF berkata...

eh, tinggal 17keping, smlm bos aku mintak 3keping.. hehehe.. nak ke? kalau nk, skeping 20sen.. hahahahaha..

Hustler berkata...

Huhhh!!! Nampak sgt tanda2 keikhlasan tuh tade. huh!

LiaNa YuSoF berkata...

lorh.. bgurau pon xbole da... (-_-)'

Hustler berkata...

Wakakakakaka!!! Yesss!!!! Berjaya mud tacing!! wakakaakaka

LiaNa YuSoF berkata...

huh!

Hustler berkata...

Lalalalalaalalalala...... Nak makan itik panggang la balik nih.

LiaNa YuSoF berkata...

ko ngate aku ea.. huhu..

eh, ko balik kmpg ble?

Hustler berkata...

Ape lak, aku mmg terasa nak makan itik panggang. balik nih nak carik. huhuhuhu...

aku balik sama ada sok malam atau sabtu pagi. kenapa?? nak bagi wit raya eh kat aku?? ngeeee

LiaNa YuSoF berkata...

oh, bkn mengata ea.. hahaha.. aku sensitip yg haiwan2 ni.. da byk nama2 panggilan kt aku tmasuk la itik..

eh, aku bru nk mintak duit raya kt ko.. ko da mintak dulu plak.. haisshhh..

Hustler berkata...

Maaakkkk Aih.... mana aku tawu, tapi sebab ko dah gitawu, terpaksalah aku gunakan.. wakaka... tol tak Liatik?? Lalalala...

Well.. kita kena pantas..... oleh sebab aku dah tanya dulu, so boler ko akan bagi aku wit raya? Hahahaha

LiaNa YuSoF berkata...

kuang ajor ko... xjadi nak kasi duit raya... huh!

Hustler berkata...

Eleh... mmg niat ta ikhlas pon nak bagi... kannn?? dia lau ikhlas, macam mana gaya pon, tetap bagi gak. Lalalalala :P

LiaNa YuSoF berkata...

lalalalalalalalala... salam aidilfitri.. ayah bonda yang dicintai.. maafkanlah anakmu ini.. kerna belum cukup berbakti.. lalalalalalalalalalalalala...

Hustler berkata...

Hahahahahahaaha... Liatik. (saje bako darah)

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."