Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

29 Mac 2012

Kezutan untuk Baya...

Assalamualaikum....


Baya? sapa tu? hehehehe.... beliau adalah PTPO kat seksyen aku ni... satu2 nya.. gambar xdak pulak.. tapi jangan risau.. beliau adalah seorang yang sangat cantik.. berasal dari na na na na na... ganu kite!! hehehe... lahir taon 88 jugak.. tapi umur aku baru 18 tahun.. (motip?) hehehe... orang nya pemalu.. sangatlah rajin... apa keja dia xboleh buat, semua boleh...


tadi ada la buat makan2 sikit.. (sikit kata kau!) kat cyberjaya.. restoran nasi arab... alamak! aku lupe la nama restoran tu.. barakah kot.. kui3.. Baya ni kena auta dengan bos dia.. bos dia cakap kena pergi meeting.. sekali, meeting la sangat kan.. hehe... pergi bersama pegawai2 dan bos aku.. 14 orang... sangat lah segan aku dibuatnya.. aku amek port paling tepi dan mengambil inisiatif mendiamkan diri sahaja... huhuhu... almaklumla, nak mencelah, segan.. sampaikan aku kena usik, "yang hujung tu senyap je.. dia practice makan beradap tu" haha..


mula dengan ucapan bos aku.. kemudian bos baya yg gred 48, pastu 44 baru la akak yg direct teros dengan Baya, 41... sedih la pulok aku nengok nya bila Baya pulak bagi ucapan.. merah mata ahkak2 ni.. hehehe... ala kak, jangan la sedih.. Baya bukan balik ganu pong.. dia pindah masuk admin je.. ari2 buleh jumpe kak...hahaha... 


nak pilih menu pun, hmm...aku bukan peminat makanan arab... jadi, pening jugak la nak makan ape.. last2 aku ikut je apa yang Baya makan.. iaitu Kabsyah Chicken.. (kot..hehe) dan watermalon juice.. 


tapiii.. biasalah.... aku kalau makan nasi arab, mana pernah abes.. muak gile.. dapat pulak ayam nya, isi semata.. rasa macam nak terjeluek balik... sebelum tu pulak dah belasah kek.. lagi laaaaa... huhu... mengada betol aku kan.. hehehe.. tapi nasi dia sedap jugak la.. boleh tahan... thanks pada akak yang telah belanja kami sume... kak mazni rasa nya... apelah, orang yg belanja pon aku xtau... hehehe..


ok, siapa nak belanja aku lagi? hik3..



4 ulasan:

Hustler berkata...

Restoran Saba' La Nyot!!!

Hustler berkata...

Khabsah chicken~~ Alaaaahai.... (eh?? nombor tipon PTPO ada?? Wakakaka)

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

amboi mawi...bab mintak no tepon laju je..ko, no dak lily ni ko dh ade lum?lg mau mintak no org len ea..kecik ati lily..hehe

LiaNa YuSoF berkata...

Mawi : bukan Saba' la mawi.. Saba' tu aku tau... ingat ada 1 je ke restoran nasi arab kat situ.. ceehhh... ala, khabsah ke, kabsah ke, basah ke, kamisah ke... lantak pi la... hahahahaha... janji ada bunyi... hehe..

Timah : lorh, tentiba aku lak yg kena kan.. cis2!!

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."