Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

04 November 2011

aKu suKa beRaDa di KaLanGan kaMu2... (^_^)

hehehe... rajin tol aku kelebek gambar2 lama pagi2 begini....
haaa.. nak kata aku takde keja la tu..
aku baru je lepas mengemas..
almaklumlah... baru je berpindah randah..
barang2 bos semua sudah settle..
tinggal bersih2 kan tempat aku je..
(haisshh.. mana la akak cleaner ni... hmm..)

hmm.. banyak jugak gambar2 dalam external hardisk aku ni..
kalau hilang external hardisk ni,
mau meraung 3 hari 3 malam aku... huhu...

satu persatu folder gambar aku bukak..
dari zaman2 poli lagi..
sampai la sekarang..

dalam banyak2 gambar ni,
baru aku perasan... (perasan tak sudah!!)
aku suka la gambar yang aku ni berada kalangan kawan2 atau family..
ala... dalam erti kata lain,
aku suka bergambar beramai-ramai.. (motip?)

hehehe.. biasalah..
dah nama pon orang besau... (gemok la.. xkan xpaham..)
jadi, macam best je menyelitkan badan aku yang gumuks lagi gebus ni,
di celah2 orang ramai...
hahahahaha....
terasalah diri ku dihargai kecik sikit... haha..

tah pape tah aku ni... hehe.. (^_^)

dolu2 di poli..

ce cari mana aku? kih3...

see... nampak ke'buddy'an nya... sesama pakai baju warna biru... hehehe....

best tol time ni...  men masak2... hehe.. asap tu berjaya mengaburi juga badan aku... hahaha...

motip? hahaha... aku tengok Yan sgt kusyuk di belakang.. kah3...

dalam tempoh 3 tahun ini...

yang ni memang aku sengaja je nyorok kt belakang timah.. hahaha..

nyorok lagi.. hahahaha..

baru aku perasan gambar ni.. ni masa ktorg main futsal sukasuki.... kih3...

hitam putih kehidupan kekdahnye... hehe...

haaa... cuba cari mana aku... atau korang cari diri korang sendiri....(utk x-student JP poliPD) hahaha...

banyak lagi...

kenangan bersama Sepah.. Jep je xde.... tinggi mak aii la ko ni Mamat...

aku di belakang lagi.. hehe.. xdela.. kang aku dok depan abes sume orang aku tutup... kena marah lak kang.. huhu....

di Stadium Bukit Jalil_Konsert Final AF8

di hari persandingan timah.. suka nya tengok gambar ramai2 gini.... teringat kat kengkawan.. huhu....
with my siblings...

di MP

di Medan Selera Ikan Bakar Sabak Awor, Muar.... (betul ke aku eja ni..? huhu.. orang Muar, kalau salah jangan marah ea..)

seronok kan bila bergambar beramai2..
terasa kemeriahan nya..
terasa keriangan nya..
lagi2 dengan orang2 yang kita sayang...
terserlah kasih sayang.. (cewah2)
tu sebenarnya motip yang aku nak katakan..
bukanlah aku nak sorok badan aku ni..
motip tak baik tu.. hahaha...
siapa rasa hidup bersendirian tu best?
aku tak reti.. dan memang tak boleh hidup tanpa orang2 yang aku sayang...
sebab tu aku kata tadi,
aku suka berada di kalangan kamu2...

2 ulasan:

Mamiko Aburakoji berkata...

rindunya...........bile nk mengonjeng together2 lagi..

LiaNa YuSoF berkata...

timahhhhh... bila ko nak update blog ko ha??? bosan da aku tengok tajok ko yg pjg berjela 5 bulan lepas tu.. huhu...
kih3..

t kte mengonjeng ea.. tp xle cam dolu2.. sbb ko da berlaki.. ingat2 sket laki kt umah tu... hahahhaa...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."