Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

10 Januari 2011

kEpuTusaN AJL25 maCam........ (aiihhh...)

ok, mesti da ramai yg tau kan...
so xyah le aku gtau lagi...
ramai gak xbpe puas ati dgn keputusan tersebut.
(termasukla aku..hehe)
tapi, sape la kita ni nk pertikaikan keputusan juri yg terlalu profesional itu?
jadi, terima sahaja keputusan itu ye......

dlm byk2 lagu, aku mesti la tunggu persembahan Faizal Tahir kan..
hehehe.. selain Shahir, Black dan Adira..
omak aii... lame no nk nunggu time si FT ni..
sampai tertido2 aku...

aku ralat sgt ngn keputusan ni..
sbb time Hafiz nyanyi, aku tertido...
lom sparuh lagu lagi, aku da tertido...
pas Hafiz, Ana Rafali kan... tu lagi la...
mmg xtgok langsung...
sbb tu bila keputusan kluar,
eh2.. bila pulak si Ana Rafali ni nyanyi? hmmm....
time iklan, baru aku tersedar..

aku target,
Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Hanyut) : Tekaan Tepat
Vokal Terbaik - Black (Sofea Jane) atau FT (Selamat Malam) : Tekaan Tersasar Jauh.. T_T
Tempat Ketiga : Yuna (Cinta Sempurna) : Langsung Tak Tepat
Tempat Kedua : Black (Sofea Jane) : Nasib bek dia menang ngn MUH
Juara - Faizal Tahir ( Hanyut) : Hmm.. T_T

Nampak macam aku pilih bulu tak? hehehe..
xjugak.. mungkin aku pandang pada persembahan dan kesungguhan artis yg bwk lagu tu..
tapi kekuatan lagu, hanya juri shj yg pandai menilai..

walaupun aku xletak nama Shahir sebagai target utk menang,
xbermakna aku xsokong dia....
hehehe..
aku xsuka persembahan dia... perlu ke kena ada suara pompuan tu..
aku rasa pompuan tu mcm nasha aziz je... betul ke ek?
then, last part.. Shahir kena tampar...
omak aiii.. kuatnye... smpai pipi aku pon terasa kepedihannya... (hahaha.. tu aku tipu..)

hmm.. walaupun mereka2 yg aku target xmenang,
mereka tetap menjadi kesukaan aku... hehehe.....

~ kasi credit kt Dato' CT sbb bwk dan nyanyi lagu2 irama tradisional terbaeekkk beliau.. I Like!! ~

8 ulasan:

zal88 berkata...

eh,da ade tv ke kt umah??
kata kt ofce xleh update blog..
ni gna ape,broadbnd ke?

LiaNa YuSoF berkata...

amboi.. byk nye soklan...
hehehe...
kat ofis, baru la ni bole update.. 2minggu lepas langsung xbole.. tu yg lepas gian wat 2 entry shari.. hehehe...

kt umh ada tv wana... aku lom beli lagi... hehehe.. wana kasi pinjam itu tv...

efa berkata...

hihi.. cian ek shahir.. tu memang nasha kot ek.. tp shahir nmpk 'sedih'.. mesti sebb die tengah pening nak pilih kau ke, timah.. hehe..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... a'ah.. muka dia pucat jek... pastu kena tampar lak... smpai tergerak kepala dia.. ayoo.. nape nk kena wat scene tampar2 ni.. cian shahir I.. huhu....
uit, dia xsihat la.. sbb tu muka nmpk 'sdih'...

♥Saranghae Honey♥ LG berkata...

weh3..nk menyibuk buley x?..heheh..
follow la aku jugakk...wuwuwuwu.. sekiannnn..

LiaNa YuSoF berkata...

haha... larh... cik gdot ngupe eh.. ingt awek korea mana lak tadi.. kih3... td ada gak nmpk ko follow leha ke moos.. aku try gak cari, td lom sempat carik, ko da jelmakan diri.. hehe....
ok2.. i da follow u...

Yan berkata...

aku tak puas ati black tak dapat...lagu sofea jane tue sedap wooo..da lah aku sokong black je malam tadik..dah tu tak dapat lak..sedih!

LiaNa YuSoF berkata...

haa.. sama la kita.. aku pon sokong sesangat lagu sofea jane tu.. skali lagu drama king daa.... hafiz menang pon aku xjangka...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."