Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

24 Mei 2010

gEmPak kOnsErT akHir AF8!!!

Salam...

Seperti taon lepas, di AF7...
taon ni aku skali lg bkesempatan utk mnyaksikan konsert scara live di Stadium Putra Bukit Jalil bsama kwn2...
iaitu Timah, Tina, Wana, Leha dan Inche Krol..
hehehe...
tp taon mmg sgt blainan ngn taon lepas..
sbb taon ni aku pegi utk mberi sokongan kpd juara AF8 iaitu Shahir..

taon lepas dtg sesaje je...
konon2 nk tgok sdiri cmne suasana konsert dlm stadium tu..
tp taon ni mmg bsmngat btol..
dan syukur Alhamdulillah..
Shahir akhirnya brjaya..

tp aku xdela dtg sungguh2 siap wat spanduk bagai..
dtg untuk mmberi sokongan... slain mmg minat sgt dgn Shahir..
agak2 ada lg x lelaki mcm dia skrg ni..?
ada... tp da kurg.. hmm.....

aku pon minat lagu single dia.. Kebahagiaan Dalam Perpisahan..
mmg mnyentuh jiwa.. kalu xpercaya, sila la dgr... hehehe....

aku tau rmai yg xpuas hati sbb Shahir menang...
tp kita xbole nk mnolak rezeki yg Tuhan da beri pada dia...
dan aku harap, Shahir dpt gunakan peluang dan rezeki yg diberi dgn sbaik mungkin....
aku pon suka plaja2 yg lain.. snang cter, semua plaja AF8 ni aku suka.. ada la bpe org je aku xbkenan...hehehe.. tp finalis sume aku suka...

mmg puas hati utk konsert kali ni...
gmbr pon ada amek jgk... tp xdpt la nk upload kt sini...
mayb len kali...

dan nasihat aku utk semua.....
jgn la kutuk lagi Shahir... dia da menang da pon..
xpayahla nk cipta fitnah yg akhirnya mkn diri korg sdiri....
kita sbg manusia... sesama saudara Islam..
doakan lah yg terbaik utk dia...
dan utk semua skali...
aku mmg xsuka org mngutuk, mgata dan fitnah bkn2 ni..
kita pon manusia... xsmpurna pon...
xde yg smpurna... jgn mnilai org dgn mengeluarkan kata2 yg mnyakitkan hati... hari ni hari dia dikutuk, dicerca, dihina...
esok lusa.. mungkin korg....
sudah2 lah...

12 Mei 2010

imBas keMbaLi..

arini aku bkesempatan jgk menulis di blog kesyangan aku ni...
syg ke? hehehe....syg la...

tajuk nk gempak...
hahaha..
xde la imbas ape pon...
nk titipkn gmbr masa g picnic kt sg.congkak 2mggu lepas..
n futsal mggu lepas..
meh la tgok...
soryla...gmbo kecik la pulak.....hehehe.....

gambar blatar blkg kn sungai....

mereka yg mandi-manda...aku xmandi..malas....

teman masing2...aku je xde..huhuhu.....

ni... si pemanggang ayam....sgt pemalu org nye....susah bebenor nk bkerjasama ketika sesi fotografi dijalankan...

sume yg tlibat...hehehe....

ok...gmbr futsal pulak....


bgambo sblum main...


memperkenalkan...dua org pnjga gol.... kwn kjg & teman kjg aka pakwe leha...hahaha... bkn men susah lg nk pujuk depa ni..yela, ktorg xckup pemain... sape lak nk jga gol nnt....huhu....

permulaan pmainan mmg slow... biasala, org xpnah main... tp pastu.. gasak ko... bterabur sgalanye...hahaha... time ni byk ketawa dr menendang bola... nk tendang je geli ati.... aduhh.... kelakau la.... smpai skrg pon aku bole gelak smbil taip ni....hahahaha.....

pastu sesi bgambar... bak kata pakwe leha... korg ni main 15 min je... 45 min lg korg bgmbar je.... rugi btol...hahaha...... xkesahla..jnji puas ati.... geli ati.... sume ati la....hahahaha......












pastu da sakan menyepak n bgambo..
mkn time!! hehehe.....
lapor...
mcm biasa..tmpat favourite...
SOHO in da house...hehehe....







ni budak kecik ni...org da abis men baru dia dtg... huhu.... xpela... kehadiran tu la yg penting....hehehe...

jgn ditanye la sape menang.. sbb t katanye kputusan berat sblh...hahahaha.... xkesahla.. jnji ktorg happy dpt release tension... best wooo..rugi yg xg... hehehe..... korg jgn plak soh ktorg msuk mana2 tournament plak pasni... sah2 la bterabur... tkot bola xmlayang, kasut yg mlayang kang....hahahaha..

pasni??? bowling plak... ada bran??? hehehe.....

05 Mei 2010

...

Salam..

hmm... da bpe mggu ni aku sibuk btol..
xsmpat nk bukak blog..
xsmpat nk bukak emel...
tp fb smpat jerk...hehehe....
1 jam yg ada tu perlu dimanfaatkan..kih3..

okla..
byk bnda da blaku sjak 2mnjak ni..
pegi kursus.. pegi picnic...
yg akan dtg, futsal..
tp aku xsmpat dan bpeluang pon nk crita..
InsyaAllah, nnt kalu aku da xbusy,
aku akan crita....

ni pon curi masa jap,
nk baca blog kwn2...
huhu...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."